+35 års erfaring

Medlem af Dansk Psykolog Forening

Autoriseret klinisk psykolog

Parterapi hos erfaren parterapeut

Parterapi tilstræber ofte at være afgrænsende og problemløsende. Denne form for terapi kan medvirke til at øge forståelsen og måden at opleve og forholde sig til hinanden på og igangsætte en positiv udvikling i parforholdet. 

En parterapeut fokuserer på kommunikationsproblemer, følelsesmæssige uklarheder, konkrete uoverensstemmelser i forholdet, såsom fordeling af opgaver og roller, og endelig frustrationer i samliv og seksualliv.

I visse tilfælde kan parterapi også medvirke til, at man får afsluttet et forhold på den bedst mulige måde og taget afsked, så begge parter kan få et konstruktivt afsæt til at komme videre i deres tilværelse.

Det er altså samspillet, der er i fokus i terapi for par. Ved at forbedre kommunikationen øges også den gensidige forståelse. Det handler om at give udtryk for egne tanker og følelser, at kunne lytte konstruktivt og nå til afklaring af, hvilke forventninger og mål begge parter har til forholdet.

Kontakt mig og hør mere om parterapi

Min klinik, Psykologisk Praksis, ligger i Ishøj, hvortil der er gode transportmuligheder, uanset om I kommer fra Vallensbæk, Albertslund eller andre steder i Storkøbenhavn.

I er velkomne til at kontakte mig på telefon 43 73 47 11 eller på e-mail anitakruse@psykologiskpraksis.dk for at høre mere.

Skal jeg kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINIK information

PSYKOLOGISK PRAKSIS V/ANITA KRUSE

CAND.PSYCH., AUTORISERET KLINISK PSYKOLOG,

SPECIALIST I PSYKOTERAPI OG SUNDHEDSPSYKOLOGI

MEDLEM AF

​Overenskomst med sygesikringen